АСМ – Анти Спортисти на Македонија

АСМ е тим кој снима сопствени скечови за прикажување на јавноста преку локални и интернет медиуми. Работи повеќе од 5 години непрекинато со снимање скечови со цел да ја насмее македонската публика.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен
  • Интернет маркетинг
  • Одржување