Hello Skopje

Веб-сајтот www.helloskopje.com е првиот македонски туристички портал на Град Скопје, во сопственост на ДОО следниот маркетинг – Скопје, компанија за маркетинг и рекламирање. ЗДРАВО Скопје е модерен град водич и официјален канал за промоција на Скопје како единствен туристичка дестинација со богато културно, историско и природно наследство.

Скопје е модерен град и претставува голем политички, економски, образовен и културен центар на Македонија. Таа продолжува да биде во фокусот на новите жители, економски развој, изградба и реновирање. Скопје е еден од ретките градови во светот, која претрпе толку брза трансформација – од скромен почеток, како центар бисер нуркање – на еден од најбрзо растечките градови на Балканот. Тоа е безбедно, политички стабилна, има добар образовен систем и здравствени установи, современа инфраструктура и многу повеќе. Сонцето сјае речиси секој ден, објекти за шопинг и забава се импресивни.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен
  • Одржување