Iced Earth

Iced Earth е американски хеви метал бенд од Тампа, Флорида. Формиран во 1985 година под името Purgatory од гитаристот и главен текстописец Jon Schaffer и оригинален тапанар Грег Сејмур. Нивниот деби албум го имаат издадено во 1990 година.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Одржување