Парадигма

Парадигма е дел од македонскиот сајбер простор и нуди инспиративни, едукативни и забавни содржини. Оваа интернет-страница не нуди само сувопарни информации, туку преку содржините може да се искажат лични ставови и субјективни мислења. Искористете го вашето слободно време, научете нешто ново, забавувајте се, информирајте се и направете го вашето секојдневие покреативно.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен