The Dead Daisies

The Dead Daisies е австралиски - американски рок бенд и музички колективен формиран во 2012 година во Сиднеј, Австралија и во Лос Анџелес, Калифорнија. Музичарите Ричард Fortus (Guns N ‘Roses), Џон Стивенс (INXS, Noiseworks) и Дејвид Lowy (Mink) биле вклучени во различни времиња, заедно со врвни рок музичари кои се вклучени Дерил Џонс (Ролинг Стоунс),  Дизи Рид (Guns N ‘Roses), Марко Мендоза (Thin Lizzy), Чарли Drayton (култот, Divinyls, Студената длето), Џон Tempesta (The Cult), Брајан Тиши (Whitesnake), Френк Ферер (Guns N’ Roses) Алекс Carapetis (Nine Inch Nails), Клејтон Doley, Џеки Барнс (Џими Барнс), Алан Менсфилд и Даг Олдрич.

 

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Одржување