МПГ Солутионс

MPG е водечка агенција за маркетинг и продажба во југоисточна Европа.Своите услуги ги нудиме во 8 земји и имаме претставништва во Словенија, Хрватска, Србија и Македонија.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Техничка поддршка