Silverex

Ексклузивни застапници на Корејските компании Silverex и Klenz. Нудат производи на база на сребро кој претставуваат враќање кон природата во соработка со врвна технологија.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен