Сопатник

Сопатник е заедница на луѓе кои бараат или нудат превоз со цел патувањето да биде
позабавно, во друштво и/или намалување на економскиот товар на возачите и
сопатниците.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен
  • Интернет маркетинг
  • Одржување