Certiadria

Certiadria е меѓународна компанија за образование и сертификација, основана и со седиште во регионот на Јадранот. Сертиадрија е посветена на обезбедување на едукативни и сертифицирани услуги во регионот на Јадранското Море за глобално професионално влијание и гради силни врски помеѓу академскиот и индустријата во светот.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг