ЛК Распберри

LK Raspberri е семејна компанија основана во 2013 година со 100% приватен капитал. LK Malina е основана за да се искористи повеќе од една деценија искуство во индустријата за трговија со храна преку присуство на сестринската компанија LITKOM Dooel која работи на пазарот од 2008 година. Искуството во висококвалитетната прехранбена индустрија, огромниот потенцијал на Одлични производи од овошје и зеленчук, како и воспоставеното партнерство со искусна мрежа на фармери, ЛК Распберррис е лидер во Полошкиот регион во производството, сортирањето, пакувањето, замрзнувањето и трговијата со малини.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен
  • Одржување