Мак Тенда

Мак – Тенда е фирма основана 1993 година, со долгогодишна трдиција со успешно производство и монтажа на производи за заштита од сонце, дожд и други надворешни влијанија. За сите овие години Мак – Тенда од семејна фирма прерасна во успешна и конкурентна фирма на Македонскиот пазар.

Квалитетот на изработка на нашите производи е загарантирано со користењето на материјали од светски познати и реномирани брендови како SATTLER, PARA, CHF, SIOEN, SOMFY, а со тоа го гарантираме начиот производ со производителите кои ги застапуваме.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен
  • Одржување