РК Еурофарм Работник – Продажба на карти

ХЈС РАБОТНИК Битола е формиран на 9 март 2011 година во Битола и веќе неколку сезони се натпреварува во Првата машка ракометна лига како и во кадетска и пионерска конкуренција под капата на Ракометната Федерација на Македонија.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Онлајн продажба на карти
  • Техничка поддршка