The Sound Messengers

The Sound Messengers е составен од добро познатиот дј Ерик Фокс (Кирил) и силниот вокал на младата и атрактивна Симона Попоска. Sound Messengers е формиран во 2013 година и до сега има настапувано низ многу дискотеки и клубови во Македонија и на неколку фестивали во Македонија: Пиво фест во Прилеп, Summer фестивал во Пробиштип , Струмица Open Air фестивал ; а надовор од границите на нашата држава има настапувано на Miss Globe Albania.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб дизајн
  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен
  • Одржување