Pragma Production

Во 2015 година, група млади ентузијасти, луѓе подготвени да одговорат на светски предизвици, тим подготвен во Македонија да го донесе светот, почнаа да работат во рамките на продукција со име ПРАГМА. Идејата беше, и сеуште е, шармот на светските концерти, ивенти, настани и случувања да го имлицираат на македонско тло. Да размислуваат глобално, но да дејствуваат локално. Следејќи ги светските случувања,  во Македонија да донесе настани какви што регионот одамна гледа.

Од самото формирање на ова продукција, се потпишуваат зад ивенти, кампањи, концерт кои што во годините што доаѓаат ќе ги вбројат рамо до рамо со реномирани регионални продукциски куќи.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Веб хостинг
  • Регистрација на домен