Prong

Prong е американски метал бенд формиран во 1986 бода имаа две независни изданија, Primitive Origin и Force Fed. Албумите го привлече вниманието на Epic Records, кој го потпиша триоto во 1989 година.

Услуги кои ги овозможуваме

  • Одржување